logo DeModecoupon

Shutters & jaloezieën

Verkoelende

zonwering

Onze shutters en jaloezieën komen overal tot hun recht: in de badkamer, in de keuken of op kantoor. In tegenstelling tot gordijnen kunnen ze op hetzelfde moment licht binnen- en warmte buitenlaten.

Ze vormen een ideale methode om in de zomer uw gebouw te verkoelen en in de winter uw kamers op temperatuur te houden. Na een nauwkeurige opmeting brengen we ze met de nodige kennis en precisie bij u thuis aan.

Stevige &

elegante shutters

Shutters zijn luiken die u kan open– en toeklappen van binnenuit. Ze geven uw interieur een warme en elegante uitstraling en creëren een discrete lichtinval. Shutters bestaan in eindeloos veel stijlen en kleuren.

Zo plaatsen we bijvoorbeeld shutters in waterbestendig kunststof, lindehout, massief hout en aluminium. Als personal touch kan u voor een dekkende of sanded afwerking of gebeitste shutters kiezen. Bovendien kunnen we de shutters op alle raamtypes plaatsen.

Horizontale &

verticale jaloezieën

Jaloezieën omvatten een reeks van lamellen die verbonden zijn met een koord. U kan zelf de lichtinval bepalen door ze open, halfopen of toe te trekken. We verkopen en plaatsen zowel horizontale als verticale modellen, afhankelijk van welke het best bij uw interieur aansluiten.

De horizontale versies geven uw interieur een erg strakke look. Verticale jaloezieën doen uw ruimtes dan weer optisch hoger lijken. U bepaalt zelf de breedte, de kleur en het materiaal (hout of aluminium).

Automatische

bediening

Al onze gordijnen en jaloezieën kan u eenvoudig met een afstandsbediening of via uw smartphone openen en sluiten. Daarvoor werken we samen met Somfy Smart Home. We komen bij u ter plaatse om het systeem aan te sluiten, te programmeren en af te stellen naargelang uw raamdecoratie. Daarbij bieden wij alle nodige technische ondersteuning en staat onze dienst na verkoop paraat bij vragen.