logo DeModecoupon

Gordijnen

Ruime keuze aan tijdloze stoffen

Creëer de

perfecte sfeer

Wenst u meer privacy of minder zonlicht in uw ruimtes? Dan heeft De Modecoupon nv talloze gordijnen in de aanbieding, die niet alleen uw ruimte verduisteren, maar ook de akoestiek ervan regelen. U bepaalt de afwerking en de lichtinval helemaal zelf. We doen er alles aan om elk type gordijn bij uw interieur en ramen te doen passen.

In onze winkel kan u terecht voor advies over onze gordijnsoorten. We helpen u het perfecte gordijn te kiezen. Eenmaal u een keuze gemaakt heeft, komen we ter plaatse uw ruimte gedetailleerd opmeten. Daarna produceren we uw bestelling in ons naaiatelier en leveren we die op de gewenste locatie.

Ons gamma aan gordijnen is heel uitgebreid, we verkopen en plaatsen:

Overgordijnen
Paneelgordijnen
Plisségordijnen
Rolgordijnen
VELUX (voor dakvensters)
Vouwgordijnen
...
Previous slide
Next slide

Brandwerende

gordijnen

In sommige gebouwen zoals scholen, bedrijven en ziekenhuizen is veiligheid van levensbelang. Brand- en rookmelders zijn al een stap in de goede richting, maar ook brandwerende gordijnen dragen bij tot veilige ruimtes.

Zulke gordijnen bestaan uit garens en polyestervezels die verhinderen dat de brand zich verspreidt. U kan ze eenvoudig met een afstandsbediening of via uw smartphone openen en sluiten.

Automatische

bediening

Al onze gordijnen kan u eenvoudig met een afstandsbediening of via uw smartphone openen en sluiten. Daarvoor werken we samen met Somfy Smart Home. We komen bij u ter plaatse om het systeem aan te sluiten, te programmeren en af te stellen naargelang uw raamdecoratie. Daarbij bieden wij alle nodige technische ondersteuning en staat onze dienst na verkoop paraat bij vragen.